PARISTANBUL

PARISTANBUL Proef 't verschil!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 581 beoordelingen
24 feb 2020 om 0:43 Snel en lekker!
21 feb 2020 om 21:26 Het eten was lekker. Bezorgtijd wel lang maar was van te voren aangegeven en we wonen niet vlakbij.
21 feb 2020 om 21:14 Eten goed warm! Vriendelijke bezorger. Goede producten! Voor herhaling vatbaar
15 feb 2020 om 0:04 Eten was koud niet lekker dus, knoflook sause te pittig te veel knoflook. Jammer
3 feb 2020 om 20:02 Wat hebben wij toch lekker gegeten, bedankt voor de extra saus of hoorde dat gewoon bij haha
3 feb 2020 om 10:42 het was teleurstellend hoe mijn bestelling werd afgeleverd. de kaas van de kapsalon zat aan de afdekfolie vast geplakt. de Turkse pizza was zo opgerold dat ik geen mogelijkheid meer had er sla en saus tussen te doen. kortom slecht
31 jan 2020 om 23:56 Heel snel bezorgd en de calzone smaakte echt heerlijk. Naar mijn mening proef en zie je dat het eten met zorg bereid word. Erg tevreden, vandaar deze positieve review
31 jan 2020 om 21:20 Er werd aangegeven 48 minuten maar kwam pas na 1 uur en 15 minuten. Hele vriendelijke bezorger en prima eten
31 jan 2020 om 19:37 Prima! Snelle bezorging en prima eten. Vooral de grote keus op het menu maakt het aantrekkelijk bij ze te bestellen. Enige minpunt: telefoon wordt niet opgenomen.
31 jan 2020 om 1:18 Het was zooo zooo zoooooooo heerlijkkkkkkkkkkk. Yummieeeeee. Ik had alles opgegeten. Duim omhoog
25 jan 2020 om 20:25 Bij de bestelling vanavond zaten twee turkse pizza’s met kaas. Ik heb de twee turkse pizza’s zonder kaas ontvangen. Op deze manier was het een stuk minder lekker. Vorige bestelling ging ook wat mis. Telefoon wordt niet opgenomen.
24 jan 2020 om 11:25 Jammer dat de salade al op de Turkse pizza zit. Wordt klef. Zou wat mij betreft er los bij mogen... Verder prima eten en prima bezorging op afgesproken tijd.